fredag 22. mars 2013

Kjærestetur til Tenerife

Det har vært stille på bloggfronten i det siste for vi har vært på Tenerife i en uke - Bare forloveden min og jeg <3 Håper at det er gyldig fravær? *hihi*
. . Nå er jeg altså tilbake - Batteriene er ladet opp til 100 % og skulderne er senket til et merkbart lavere nivå. Det føles så bra! :)

Turen gikk til Playa de Fañabé og det var like flott på hotellet som bildene i annonsen viste oss. Alltid deilig når forhåpningene stemmer og da kan man nyte ferie fra første stund . .

Utsikten fra resepsjonen til bassengområdet

Hotellet lå noen hundre meter over havet i ganske bratt terreng, så utsikten var deretter! :) Hotellet er bygget i 2010, så alt virket nytt og området føltes meget trygt. Vi tilbragte mange timer i bassengområdet hvor vi steiket oss i solen, tok en dukkert i både svømmebasseng og boblebad, spiste deilig mat og bladde i interiørblader. (Herremannen leste nok mest Sci-Fi..)

 
Det gikk gratis buss fra hotellet til sentrum om dagen, så vi fikk nyte bylivet når vi ønsket det og kunne trekke oss tilbake i fred og ro på kveldstid. Det var flere kilometer med vakre sandstrender og strandpromenader fra Playa de Fañabé til Los Cristianos..
Det var småkjølig å bade i havet, men vi lot oss ikke stoppe og det var herlig å kjøle ned tærne etter lang vandring i varm sand og på het asfalt. Temperaturen lå på rundt +22 grader hver dag og en mild vind gjorde været helt optimalt for meg. :)
 
Vakker sandkunst i Playa de las Américas // Mektige fjellformasjoner i nasjonalparken // Naturlige og idylliske svømmebasseng i Garachico // Spennende formasjoner i fjellet
 
Vi deltok på to dagsturer - Tur til nasjonalparken med vulkanen Teide & Tenerifes Hemmeligheter. Det var et spennende og unikt landskap i nasjonalparken med formasjoner i lava. Nesten som å være på månen! ;) Herremannen tok taubanen og dro til topps av vulkanen på over 3500 meters høyde, mens Frøken Høydeskrekk knipset bilder på over 2200 meters høyde - Trygt plantet på landjorden..
 
Tenerifes Hemmeligheter tok oss til Masca som omtales som "Den Glemte Byen" da det ble vei til byen først på 90-tallet. Tåken lå tett og fjellene fikk en trolsk stemning, som jeg liker godt.. Herremannen var skuffet over at vi ikke fikk sett flere hundre meter nedover når vi kjørte på den bratte fjellveien, men det var helt i orden for Frøken Høydeskrekk. *hehehe* ;)
 
 
Etter vårt opphold i Masca tok bussen oss ned til utrolig vakre Garachico.. Etter et vulkanutbrudd for noen hundre år siden, hadde lavaen skapt en vakker badeoase midt i sentrum. Med noen områder med flislegging og et par trapper ble dette et perfekt område for soling og bading.. Vannet var turkisgrønt og vi angret på at badetøyet lå igjen på hotellet. Badeoasen er et av mine favorittsteder i verden nå! :)
 
Kan naturen bli vakrere . . ?
 
Man kan trygt si at Tenerife er en nydelig øy og vi storkoste oss på ferie! :)
Det var virkelig deilig å kunne legge tykke sokker og lange skjerf på hylla i noen dager..
Vi reiser gjerne tilbake til neste vinter (eller i morgen, om forloveden min får det som han vil..) og det var mye flott å se på for en fotoentusiast som meg.. *tihi*
 
Takk for at du titter innom min blogg! :) Ha en nydelig helg <3

4 kommentarer:

 1. Kanskje det blir tenerife neste år..? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kanskje det blir tur til neste år også! :) Det er lov å drømme <3

   Ha en fab dag!
   Klem fra Heidi

   Slett
 2. Så deilig med en forsmak på sommeren:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var utrolig deilig med en forsmak på sommeren! :)
   Godt å tine opp frosne tær og ta på sommerkjolen allerede i mars.

   Takk for din kommentar og ha en kjempefin dag <3
   Klem fra Heidi

   Slett