lørdag 24. august 2013

Herlige tekstiler = Lun høststemning

Etter at skolen begynte på mandag har ukedagene gått i ett . . !!
Jeg klager ikke altså. Det har vært herlige øyeblikk med solskinnslunsj på Aker Brygge, bloggtreff på Grand Hotel (som jeg kommer tilbake til i et annet innlegg), filmkveld med min kjære og spennende informasjonsmøter i forbindelse med skolestart - Nå var det på tide å oppdatere bloggen igjen <3

Jeg har vært så heldig å bli sponset med myke og deilige tekstiler til høstens innredning av stuen, så nå kan jeg hive meg over prosjekt: "Høstkos i sofakroken" når som helst! ;)
Takket være et stort utvalg og oversiktlige nettsider ble jeg inspirert til å finne hvilke farger som jeg skal bruke på stuen i høst: Det blir blått, lilla og grått! :)

Mitt putevalg til høsten: Glinsende grå med orientalsk mønster, skinnende blågrå, matt blå og skinnende lavendel <3
 
 
Jeg var så heldig å motta både puter og pledd til stuen vår. Teppet er gradert fra hvitt til blågrått og det er virkelig kjempemykt. Jeg bare digger mitt nyeste teppetilskudd i sofakroken som jeg slenger rundt meg selv om det er varmt, for det er så deilig å ta på! :) Jeg skulle ønske at jeg hadde bestilt flere for de er nydelige gaver . . (Julen kommer raskere enn man tror og enda fortere enn i fjor!) *hehehe* ;)
 
Duse, kjølige toner som skal flytte inn i stuen i løpet av kort tid <3
 
Om putekvoten din er full (*rekke opp hånda*) og reservelageret er fullbooket, kan Dekoria friste med mange ulike produkter som duker, gardiner, håndklær, møbeltrekk og panelgardiner.
 
Fra jeg registrerte min bestilling i nettbutikken til varene ble levert på døren gikk det mindre enn en uke.. Det er ikke verst med tanke på at putene måtte sys og forsendelsen kom fra Danmark.
 
Tusen takk til Dekoria for deres generøse gave!
 
I dag skal jeg på Gave- & Interiørmessen i Lillestrøm for å høre et foredrag av Solveig og Ann Helen fra NIB. Lørdagskosen avsluttes med lunsj med trivelige bloggdamer og interiørprat . . *wohoo* :) Det gledes!

2 kommentarer:

 1. Mmmmm. Liker ensfargede puter med mønster/struktur. Pretty, men ikke kaotisk.
  :-)
  Ramsern

  SvarSlett
  Svar
  1. Me also likes a lot! :)
   Så koselig at du kom innom og la igjen en kommentar.

   -Heidi

   Slett