tirsdag 18. mars 2014

Nå kommer våren . . Ta frem fargene!

Solstråler som varmer, søte hestehov titter ut fra vinterens gjemmested og fargene får komme frem - Det er vår! :) Med en herlig, liten goodiebag fra Sandberg blir det ekstra lett å fylle hjemmet med farger og blomster..

Gavepose med tapetprøver, servietter, inspirasjonsbilder og serveringsbrett
PS: Kan dere se at vi har fått ny, lys sofa? :) *kjempefornøyd*
 
En av tapetprøvene har allerede flyttet inn som inspirasjon på hjemmekontoret og nå klør det i fingrene etter å tapetsere noen skuffer og skapdører. En liten forandring kan gjøre så mye, også er det lett å ta det vekk om man blir lei.
 
Sarte toner, vakre planter og tøffe mønster i lekker harmoni <3
 
Jeg liker at tapet har utviklet seg til å bli nydelig bilder med ulike fargetoner, for blomstermønster eller egyptiske border er virkelig ikke noe for meg! *fniz* Helt overbevist er jeg ikke ennå, men man skal ikke se bort ifra at jeg prøver meg med tapet i en krok eller på en liten vegg i nærmeste fremtid.
 
Mine favoritter - Kanskje det er på tide med litt farger på veggene? ;)
 
Det er travle tider på skolen om dagen, så derfor går det noen dager mellom hvert innlegg. Vi holder på å designe bokomslag for bøker som skal publiseres til høsten.. Tenk om mitt bidrag blir valgt ut? Det hadde vært så gøy å se eget design i butikkhyllene, så jeg tillater meg selv å forsvinne inn i typografi og tegning for tiden.
 
Ha en inspirerende og herlig uke! :) Takk for at du besøkte min blogg <3

6 kommentarer:

 1. ÅH! DIPDYE vegg, så sinnsykt kult! Har tenkt på å prøve meg på å male det når jeg kaster meg over barnerommet, men hvis det nederste bildet er en tapet bør jeg kanskje heller gå for det :):)

  Så hyggelig å titte innom deg :) Ha en herlig kveld videre :D

  Stor klem fra Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. DIPDYE-vegg to die for! <3 Det nederste bildet ER en tapet, så nå kan du puste lettet ut og få barnerommet i nydelige pastelltoner. *hihi*

   Takk for at du kom innom min blogg..
   God helg! Klem fra Heidi

   Slett
 2. Heldige dere som fikk så fin goodiebag!

  fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikke klage altså . . !! ;)

   Ha en fin helg.
   Klem fra Heidi

   Slett
 3. Stilige tapeter! Du som er så kreativ kan vel tapetsere et lerret og lage eminent kunst. :-) Evt til noen du kjenner. Me! Me! Me!

  SvarSlett
  Svar
  1. Indeed . . Ja, kanskje det du! ;) Vi får se hva som vanker i gaveposen i november. (Evt. mye tidligere!) *hehehe*

   Slett