tirsdag 8. april 2014

Utfordring hos NIB - Foto i interiøret

Jeg elsker å fotografere! Min datamaskin er fylt til randen med smilende fjes, vakre landskap, søte dyr, morsomme feiringer og selvfølgelig flotte interiørbilder fra andres og vårt eget hjem.

I månedens utfordring hos NIB skal vi vise hvordan vi har benyttet personlige bilder i hjemmet vårt. Jeg har egne fotografier på kjøleskapet, nøkkelskapet og veggen i stua. Sistnevnte tenkte jeg at vi skulle ta en nærmere titt på i dag som mitt bidrag.. :)

Bli med inn, så ser vi på min bildecollage som bor mellom putekassen og hyllene på stua!
Boks fra interiørbutikk i Kiel // Pute fra H&M Home // Putekasse fra Plantasjen // Lysestake, pompom og kubbelys fra Kremmerhuset // Stor vase og telysholdere fra Tine K Home // Duftlys fra Voluspa
 
Koselige bilder av vår lille familie - Heidi, Kjetil & Dexter + Blader med dugg // Øvrige bilder er lastet ned fra ulike nettsider.
 
Personlige bilder skaper absolutt originalitet og hygge i et hjem. Jeg er også stor fan av kunst fra familie og venner - Både store og små <3 Det får vi ha til gode til en annen anledning.. :)
 
Jeg drar aldri på tur (i skogen eller det store utland) uten mitt speilreflekskamera med mine favorittobjektiver: 18-55 mm og 50 mm
Det kan nok drive mine nærmeste til vanvidd til tider! *fniz* . . Men dere kan jo gjette hvem som må trå til med konfirmasjonsbilder eller bildekavalkade på nyttårsaften? DA er det ikke så ille allikevel. ;)
 
Ser du min forkjærlighet for blåtoner, sommerfugler og gamle postkort?
 
Dette er mitt bidrag til utfordringen hos NIB! Om du vil få mer inspirasjon til din bildevegg, klikk deg inn på de andre bidragene . .
Ha en flott uke med solskinn og vårstemning! :)

7 kommentarer:

 1. Kjempe fine bilder du har tatt! Og herlig samling :-) Inspirert! Gjerne ta en titt hos meg og del din mening om tema sosiale medier. God fredag til deg! Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine pene ord, Monica! :) Koselig at du tok turen innom min blogg <3
   Ha en kreativ og inspirerende uke. *klem tilbake*

   Slett
 2. Så fint det er med slike collager:))
  Og så fine bilder ♥

  Ha en fin fredag og påskestart:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, søte du! Jeg er også glad i collager, som du kanskje ser . . ? *hehehe*
   Ha en herlig uke - Håper at det er flere flotte soldager i vente <3

   Slett
 3. Så flott en vegg. Mange fine bilder :)

  Gøy at du vil være med på min lille give away.
  Lykke til ♥

  God påske!

  SvarSlett
 4. Jeg og elsker å ta bilder. Også er det så mye kjekkere å ha egne bilder på veggen enn sånne som "alle" har. Var ihvertfall nydelig hjemme hos deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg enig i . . !! :) Det skaper hygge og personlighet i et hjem.
   Tusen takk, det er veldig koselig å høre . . <3
   *klem til deg*

   Slett