tirsdag 1. april 2014

DIY: Enkel makeover i sort, kobber og sølv

To umoderne og kjedelige saker som sto innerst i kjelleren med et tykt lag støv har kommet frem i dagens lys etter en liten makeover. Potten og vasen var opprinnelig hvite med snodige roser i ulike farger. Tro meg når jeg sier at de var mindre pene og de egnet seg ikke som modeller.. *hihi* ;)

Etter en god såpevask var det sprayen sin tur til å danne et fint underlag for mine kunstneriske ferdigheter. *kniz* Jeg sprayet begge med et par lag med sort, matt spray fra Clas Ohlson - Bare det hjalp kjempemasse! :)

Potten og vasen er klar for kunst à la Heidi.
 
Det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke mønster, figurer eller former man kan lage. Jeg brukte maskeringsteip til å skape et grafisk mønster på potten, mens vasen ble malt ved frihånd med en halvstor malekost.
 
Jeg brukte maling fra Søstrene Grene og fargene heter Copper og Silver. Det finnes utallige malingstyper man kan bruke på keramikk, men jeg synes at den rimelige malingen hos Søstrene Grene er veldig god.
 
Taa-daah!! . . Hva synes du?
 
Jeg ble godt fornøyd med resultatet, selv om det er lenge siden jeg har svingt meg med malekosten. Det er veldig enkelt å spraye over og male på nytt hvis man blir lei - Dette tok meg en times tid i herlig vårsol <3
Jeg liker tanken på gjenbruk, for jeg har virkelig altfor mye ting i kjelleren som fremdeles kan brukes og lommeboken til en student tillater ikke mye shopping. ;)
 
Det gledes for jeg skal nyte en langweekend i Edinburgh med min kjære, min søster og min niese om noen dager. *jubel*
Ha en kreativ og fin uke! Takk for at du tok turen innom min blogg..

5 kommentarer:

 1. Takk for i kveld og gøy å se på hvordan man lagde en blogg, kansje jeg begynner å blogge en dag :) Klem fra Ragnhild Margrethe

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for besøket, kjære deg! :)
   Nå venter jeg spent på at din blogg skal se dagens lys. *hihi*
   *klem tilbake*

   Slett
 2. Stylish!
  Og Edinburgh! <3 :-)

  SvarSlett
 3. Stilig! Jeg liker også å lage noe nytt av noe jeg allerede har, men det har du kanskje lagt merke til? Tusen takk for at du ville delta i konkurransen inne hos meg. Det ble dessverre ingen premie på deg denne gangen, men jeg håper du vil trives med å følge Julie videre likevel, for hun er fantastisk flink! God helg til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar, Lina! :)
   Ja, det kan man si at jeg har lagt merke til . . *kniz* Det er bra det!
   Ha en riktig god uke <3

   Slett