mandag 8. april 2013

Bloggtreff hos Skeidar - Herlige Hager

Hei på deg! :)

På torsdag deltok jeg på mitt første bloggtreff og det var kjempekoselig <3
Det var stas å kunne være med når Skeidar skulle vise frem sine lekre nyheter for sommeren.
Vi fikk være med på ulike omvisninger i den store butikken på Alnabru: Borddekking av bloggere, interiør og inspirasjon & nyheter til hagen.. Mye flotte saker og ikke minst rabatt på alle varer, så det ble noen godbiter med hjem! *hihi* ;)

Nå kan sommeren komme!

Vi ble inspirert av flere ulike måter å dekke sommerbordet på.. Lyse fargetoner, lykter i forskjellige stiler og detaljer som drivved, bast og lin gikk igjen.

 
Etter en god runde i butikken ble det servert tapas, juice og bløtkake. Det ene overgikk det andre og jeg følte meg heldig som ble bortskjemt på en vanlig torsdag.. Jeg ble kjent med en hyggelig blogger fra samme sted som meg, i tillegg til at jeg hilste på mange trivelig bloggdamer. :)
 
Frisk salat med rødløk, oliven, fetaost og basilikum <3
 
Da magen var mett og dessertmunnen var full, kunne vi ta en runde i butikken for å ta bilder til fotokonkurransen og handle det vi måtte ønske. The best part of the night! *hehehe* :)
 
Det ble et par duftlys fra Signature-serien - Lysrosa med duft av frisk orkide <3 De finnes i alle slags farger - Både med og uten duft, så det blir sikkert noen flere i løpet av våren..
 
 
Jeg falt for flere av putene i de endeløse hyllene. Trenden på putefronten for øyeblikket er søte dyr, naturdetaljer, herlige skjell, nøytrale steiner og morsom tekst.
 
Åååh . . Den fineste skjellputa! *skrive på ønskelisten*
 
Skeidar hadde et stort utvalg av hagemøbler: Alt fra de velkjente, klassiske hagestolene i rotting til store hjørnesofaer med sjeselong & loungesett med overtrekk. Det var mye som fristet: Den som bare hadde vunnet i lotto og hatt en herlig hytte på sørlandet.. ;)
 
Kvelden ble avsluttet med en gedigen goodiebag med bastlykt, duftlys, piknikkurv, sprudlevann, solseil, telys, linservietter og annet snadder. Tusen, tusen takk til Skeidar! :D
 
Jeg avslutter med mitt bidrag til fotokonkurransen og håper at det faller i smak.
 
Takk for at du tok turen innom min blogg. Ha en herlig og kreativ uke!
Klem fra Heidi :)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for koselige kommentarer inne hos meg! Setter utrolig pris på det selv om jeg ikke får tid til å takke for hver og en! Bloggtreff er kjekt, regner med du hadde en artig kveld. Fine bilder fra kvelden iallefall :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Cathrine! :)

   Tusen takk for din herlige kommentar - Så stas at du har besøkt min blogg <3
   Ja, jeg storkoste meg på mitt første bloggtreff. Håper at det blir mange flere! ;)

   Ha en herlig dag!
   Klem fra Heidi

   Slett