lørdag 18. januar 2014

Samme tema. Forskjellige stiler. Ulike mennesker.

Det fyker en snøstorm av en debatt over interiørbloggene om dagen . .
Noen har kommet med en påstand om at interiørbloggerne har blitt kommersielle, identiske og upersonlige. Rett skal være rett, det er mange trender som flere hiver seg på og det er mange produkter som mange kjøper, men jeg synes ikke at vi blir identiske av den grunn.

Jeg elsker vinter og snø - Kanskje det har en sammenheng med min kjærlighet for blått og grått?
 
Min bestevenninne pleier å si det så fint: Jeg synes at hjemme ditt er kjempefint, men det er ikke min stil.
Av hundre interiørsaker er det kanskje ti gjenstander som vi kunne hatt i hvert vårt hjem, dermed ville vi hatt enkelte like interiørsaker, men da vi er svært forskjellige i valg av farger, materialer og stil, ville ikke våre hjem vært like i det hele tatt.
Mitt poeng er at selv om flere av oss har tilsvarende (og til og med identiske) ting, så betyr ikke det at våre hjem er kopier av hverandre.

 
Blogging er mitt kreative utløp i hverdagen, for man kan faktisk ikke arrangere hobbyverksted og bloggtreff hver uke. ;) Jeg liker å tro at jeg er unik og har en personlig stil, men jeg innrømmer gjerne at jeg liker Kähler, HAY, Tine K og Bloomingville og jeg har flere av de populære produktene om dagen..
Det hadde kanskje vært rart om jeg ikke har noen gjenstander som andre har. Jeg leser tross alt mange andre blogger, interiørblader og treffer venner med samme interesse. Det er klart at vi blir påvirket av hverandre!
 
La oss lukke øynene for negativitet og heller fokusere på alt det flotte som vi skaper sammen!
 
Bloggen min har gitt meg herlige bekjentskap, morsomme opplevelser, innblikk i en ny verden, store mengder kreativitet og masse positivitet. Jeg er like takknemlig for hver invitasjon som jeg mottar og det er alltid gøy å treffe kjente fjes. Blogging har også bidratt til at jeg er flinkere til å gjenvinne, kjøpe/selge brukt og gi bort lopper.
En win-win situasjon med andre ord! :)
 
En siste ting som jeg ønsker å slenge med i debatten: Om man ikke liker å lese om interiør og ryddige hjem, er det kanskje bedre å besøke andre nettsider som finnes der ute.
 
En stor takk til Solveig og Ann Helen som skaper samhold, lykke og festligheter via NIB.
Dette var mine ord til debatten som pågår . . Ha en sosial og kreativ lørdag! :)

8 kommentarer:

 1. Hei! Så fint innlegg! Og jeg er så enig med deg i det du skriver! Og er d ikke litt derfor man leser blogger, og kanskje også blogger selv, for å inspirere og bli inspirert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du deler dine tanker, Line! :)
   Koselig at du kom på besøk til min blogg - La oss inspirere hverandre <3
   Klem fra Heidi

   Slett
 2. La surmulerne mule og fortsett med en kreativ hobby! Ingen trenger vel å bry seg med en så fredelig aktivitet som å vise en hjemlig innredningsstil.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å vite at du støtter meg - It feels good! :)
   Takk for at du kommenterer og besøker bloggen min jevnlig <3 Du er en knupp.

   Slett
 3. Så fine bilder og koselig innlegg! Søteste hund! ha en fin søndag! Klem Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for din søte kommentar, Ann Elin! :)
   Dexter er verdens søteste hund - Sånn helt upartisk <3 *hehehe*
   Ha en herlig uke!
   Klem fra Heidi

   Slett
 4. ramsern,det handler ikke om surmuling!Har man gjort seg strevet med å lage en blogg,da er punkt en rettskrivning.Da/når over ikke minst og/å.Irriterer meg grønn!Det er kanskje 10% av bloggene på NIB som er brukbare,Sorry,men det blir bare for dumt!Surmuling,nope!Fakta!

  SvarSlett