torsdag 16. januar 2014

Vårt eget kontor

Det gikk ikke timene ut i 2014 før jeg tok ned julepynten og fant frem stå-på-og-male-buksene. Hobbyrommet/kontoret har vært en pågående prosess i mange måneder, men NÅ skulle det omsider bli ferdig! Jeg fant frem et gavekort som jeg hadde liggende på lur, sirklet meg inn på drømmefargen i en brosjyre og dro med mannen i huset på shopping..

Det klødde i fingrene etter et nytt prosjekt etter en avslappende, herlig og morsom juleferie - Nå var det nytt år og nye forandringer som sto på timeplanen! :)

 
Hvit skrivepult, grå maling, en liten hylle og herlige julegaver skulle være med på å skape et herlig hjemmekontor for meg og kjæresten min.. Her i huset er det muligens en skeiv fordeling av maling og pussing - Mens jeg pusset, teipet og malte veggen, satt mannen i huset i sofaen med et nytt spill og en kald øl.. *hehehe*
Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på ham og han hadde ikke like stort pågangsmot som meg akkurat da, så da fikset jeg det selv! ;)
 
Skrivebord og hyller fra IKEA // Bordlampe fra Clas Ohlson // Pute fra Kremmerhuset // Papirholder fra Ark // Kopp med revehale fra ZanZ // Lys fra H&M Home // Alfakrøll fra Skeidar
 
En vegg ble malt i en lekker gråfarge som heter Industriell Grå fra Lady. Jeg fikk ryddet igjennom mange gamle minner og mine interiørsaker - Er det ikke loppis snart? :) Vi kjøpte en lang og slank skrivepult, for rommet er ganske smalt samtidig som vi fikk en skikkelig god arbeidsplass.
 
Stolen fra Eames fikk plassen som den fortjente og mine utallige penner, sakser og tusjer har blitt sortert. Jeg liker å blande elementer, så mine skrivesaker bor i en herlig blanding av porselen, akryl og metal.
 
Lysestake fra Kremmerhuset // Hylle fra IKEA // Bokser fra HAY // Pose fra Steen & Strøm // Utklipp av diverse magasiner // Tapet fra Maxbo og Storeys // Washi tape fra MT
 
Jeg er ikke den mest vågale når det kommer til valg av farger, men jeg elsker de gråblå tonene og med en enkel base kan jeg enkelt sprite opp rommet med fargerike detaljer om fargene begynner å skrike på meg!
Det føles kjempegodt å få organisert alle mine tegnesaker, bilder og utstyr. Nå kan et nytt år med skolearbeid, blogging, tegning og nerding bare komme! :)
 
Hva synes du om vårt kontor?
Ha en kjempefin dag! Nyt kjølige roser i kinnene og vakre, snødekte tretopper <3

13 kommentarer:

 1. Så fint det ble :)
  Flinke dere er!

  SV: Den hvite veggen er en gammel bordplate som jeg har tatt vare på.

  -Maia

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Maia! :)
   Vi er kjempefornøyd og det er koselig å høre at du også liker det.
   *klem til deg*

   Slett
 2. Og snasent ble det!

  Ramsern

  SvarSlett
 3. Det ble knallbra!!
  Flink du var som fikset selv, er slik her og, skal det gjøre NÅ så må jeg gjøre det selv, haha:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha, søte deg <3
   Det er veldig hyggelig å høre.. Ja, om man har bestemt seg, så skal det skje med en gang. *fniz* :)

   Slett
 4. Det ble veldig fint!

  SvarSlett
 5. Så lekkert og delikat! Du har gjort en stor og fin jobb! Klem fra Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Morsomt å høre at du liker det, Line! :)
   Jeg blir nesten litt flau av alle deres koselig kommentarer - Det varmer blogghjertet <3
   *stor klem til deg*

   Slett
 6. Fantastisk!! :D Så gøy med litt nytt i heimen! :D Du, hyllene hvor er de fra? Har dere laget de selv eller er det bloomingville hyller? Jeg har så lyst til å prøve å lage sånne selv... en litt mer overkommelig løsning for lommeboka for øyeblikket kjenner jeg ;) hehe!

  TAkk for at du deler med oss :) Gøy å se!

  Ha en herlig dag,
  Klem fra en kreativ sjel :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh . . Tusen, tusen takk for dine herlige ord, Elisabeth! :)
   Ja, det er veldig gøy med forandring i hjemmet. Hyllene er fra IKEA - Rimelige og lekre <3
   Du kan sikkert lage egne hyller. Finn frem hammer og planker! *kniz* You can do it.
   Bare hyggelig å dele med dere - Koselig å motta så mange tilbakemeldinger..
   *klem tilbake*

   Slett