onsdag 1. januar 2014

Takk til 2013 - Happy New Year!

Først vil jeg ønske alle lesere et riktig godt nytt år og de beste ønsker for 2014! :)
Tenk . . Nå er 2013 allerede over og det har vært et fantastisk og minnerikt år. Det var min start i bloggverden og det har vært litt av en tur. Let's reminisce!

Herlige godbiter fra våren og sommeren i korall, turkis og bambus <3
 
Jeg begynte stille og forsiktig med vaklende skritt fra min lille blogg i februar. Det tok ikke lang tid før jeg fikk mine første kommentarer, invitasjoner til arrangement og hyggelige meldinger på Instagram. Tusen takk til mine herlige venner som har støttet meg og flotte bloggerinaer som har tatt meg så godt imot! :)
 
Det var alltid like spennende å publisere et innlegg og i løpet av noen uker ble jeg en av mange bloggere hos Norske InteriørBlogger. Kjempestas! <3 I slutten av mai dro jeg avsted til København med NIB og femti andre bloggere fra hele landet - En morsom tur som jeg kommer til å leve lenge på! :)
 
Sommerens største hits (for meg) var korall, grafiske former og bambus. Bloggen tok seg en ferie, mens jeg jobbet heltid så godt som hele sommeren.. Plutselig var det tid for skolestart, innleveringer og tegning - Det var ikke like lett å sjonglere blogging med fulltidsstudie, men jeg gjorde så godt jeg kunne. Mange hyggelige arrangement sto for tur når høsten banket på døren . . 
 
Delikate makroner og nydelig konfekt på lansering med Wik & Walsøe
 
Jeg var så heldig at jeg fikk komme på bloggtreff i Mikado Suiten på Grand Hotel. Vi fikk en smugtitt på en ny serie av Wik & Walsøe - Vakre vinglass med duggdråper <3 De kreative damene hos W&W hadde stylet suiten som et tilfluktssted til en spion, dette resulterte i mange festlige tanker om hva som hadde skjedd og en hel serie med flotte bilder. (De burde få et eget blogginnlegg!)
 
Etter flere sosiale arrangement med NIB og ulike bedrifter ble jeg bedre kjent med Susanne, Henriette, Live, Lina, Ann-Beate og andre flotte bloggerinaer i Oslo-området. Kjempegøy å være sammen med likesinnede som er så kreative! :)
I løpet av høsten var jeg på interiørmessen i Lillestrøm for å høre på Solveig og Ann Helen holde foredrag om styling og markedsføring på Facebook - Tror du ikke at de herlige damene ble med på lunsj etterpå? Jeg følte meg nesten starstruck sammen med disse talentfulle sjelene - Takk for superkoselig lunsj! <3
 
Mitt første forsøk på pynting av cupcake - Hobbyverksted på Førjulskos
 
Oktober og november fløy avsted med lekser, jobbing, bloggtreff og undervisning.. Dermed ble det lite tid til blogging. Det var gøy å kunne delta på bloggtreff som Fabelaktig Maia arrangerte i slutten av november - Takk for at du har et overskudd uten like og gjør stas på interiørbloggere fra hele landet! :)
 
Etter tre uker med intens jobbing med eksamen og butikkjobbing i den hektiske julestriden var det godt å ta to uker juleferie (som ennå ikke er over) og jeg storkoser meg! *hihi*
Håper at jeg treffer mange kjente fjes i året som kommer og bloggen skal jeg klare å holde ved like etter en aldri så liten prøvelse i høst når alt stod på som verst..
 
En stor takk til alle sponsorer for flotte goodies, NIB for hyggelige arrangement og mine venner + lesere for koselige tilbakemeldinger gjennom 2013! :)
 
Jeg ønsker deg et kreativt og positivt år med venner og familie! :)

3 kommentarer:

  1. Kreativt nytt år!!
    Ramsern

    SvarSlett
  2. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar Heidi, og godt nyttår til deg også! Veldig hyggelig at du har likt å følge adventskalenderen min, og nå er jeg tilbake fra en deilig juleferie og klar for nye utfordringer! :)
    Lina

    SvarSlett