fredag 24. mai 2013

Champagnefrokost - Første del av syttende mai

I år gikk turen for første gang til hovedstaden på nasjonaldagen..
Jeg ble invitert til å delta på champagnefrokost hos Yvonne med Jessica, og hvem kunne takke nei til det? ;) *hihi*
Etter en lengre gåtur i høye hæler og fem etasjer over bakken i en gammel bygård med spiraltrapp (Jeg angret fort på skovalget!) kom jeg til et lekkert, dekket bord.. Da ble ømme føtter raskt glemt! :) Vi fikk servert eggerøre, avokadosalat, toast med ost og gresk salat til vårt sprudlevann som var rosa for anledningen! :)


Yvonne er flink til å stelle i stand både mat og selskap, det smakte kjempegodt og sammenkomsten var utrolig koselig! :) Tusen takk for invitasjonen, søte deg <3 Solen skinte på oss i et par timer, slik at vi kunne sitte på balkongen og nyte sprudlevannet over Oslos tak. Det ble noen venninnebilder i solskinnet før regnværet kom..
(Mine vakre venninner ønsker ikke å bli publisert for øyeblikket, så dere får bare ta mitt ord for det. *fniz*)


Glamfaktoren var høy med de flotteste stiletthæler, glitrende øredobber og vakre kjoler. Dette var en annerledes og morsom start på nasjonaldagen! Litt utenfor hva lille meg pleier å gjøre på 17. mai, så det var veldig gøy å kunne delta..

Etter masse fnising, jenteprat og to flasker med bobler gikk turen til Tjuvholmen i en taxi med skravling og musikk.. Jeg måtte dessverre ta farvel med mine jenter som nøt resten av nasjonaldagen på en takterrassen i godt selskap og med enda flere bobler. ;)
Jeg vendte nesen hjemover for å ta imot herlige middagsgjester på to og fire bein som jeg skulle tilbringe resten av dagen med.. Dette kommer i del to av mitt innlegg om syttende mai!

God fredag til dere! <3

2 kommentarer:

 1. Oj for ein herlig start på nasjonaldagen :) Her hjå oss råder det glade kaos kvar einaste 17. mai, dvs. om morgonen da, når alle skal gjera seg klare. Men me kjem oss ut i tide kvar gong, mirakuløst nok ;-)

  København vert sikkert heilt suverent! Det er ein herlig by, og me så mange flotte damer så må det jo berre bli heilt topp. God tur og kos deg masse!

  Klem Eli

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var en ny start på nasjonaldagen, og en ganske festlig en også! :)

   Hehehe . . Jeg kan se for meg at det blir mye armer og bein når flere skal gjøre seg klare til 17. mai. *fniz* Godt at jeg bare har meg selv og tenke på enn så lenge!

   Tusen takk for det, Eli <3 Turen til København var helt fantastisk.
   Ta gjerne en titt på mine innlegg fra turen..

   God sommerklem til deg! :)

   Slett