lørdag 25. mai 2013

Grilling og venninnebilder - Andre del av syttende mai

Med fnising og bobler friskt i minne ble jeg hentet av mine gode venner, så bar det avsted til rekkehuset vårt hvor Dexter ønsket oss velkommen med glade bjeff og nuss..
Espen var utpekt til grillkonge i fraværet av min kjære samboer! ;) Vi tok i bruk en splitter ny grillrist og i nasjonaldagens gleder glemte vi å rengjøre den.. (Det falt ikke i god jord hos hjemmets grillsjef - Beklager, elskling!)
På menyen sto det chilipølser med ost, hjertesalat med krutonger, flintstek og hjemmelaget potetsalat. Takk til Espen som sto for både grilling og potetsalat! :) Jeg er glad for at jeg har kreative og flinke venner på kjøkkenet.

Hipp hurra for Norge, deilig middag og godt vennskap! <3

Det var en kjempefin ettermiddag med hundelek, (altfor) mye god mat, kald øl, norske flagg, solskinn, myke pledd og skravling om alt mellom himmel og jord.

I tradisjon tro tok vi venninnebilder i skogholtet i nærheten.. Dette er en tradisjon som vi startet for mange år siden og den må følges hvert år! Det er superkoselig og morsomt å kunne se tilbake på tidligere år. Fnise over moten, hårsveisene, poseringene og gode minner! <3
Også titter vi på bildene som vi tok på ettermiddagen som kveldshygge og det kan ta sin tid.. Til mannfolkenes store oppgitthet! *hehehe* :)

Dette er godbitene fra årets fotografering . .
Marion // Ragnhild // Heidi // Marion & Ragnhild
(Foto: Heidi & Marion)
 
Det er verdens beste følelse å ha gode venninner som Ragnhild og Marion. (Karine, vi savnet deg i år!) Vi feirer helligdager sammen, reiser på tur, sitter i timesvis på kafe hvor vi kan skravle om alt, deler gleder og sorger, arrangerer påske/juleverksted og hjelper hverandre med oppussing/interiør.

Tusen takk for over 20 år med godt vennskap! Jeg er så glad i dere <3
 
På torsdag fyller jeg 30 år (Iiiik!) og på fredag reiser jeg til København på Bloggbliss med gjengen fra NIB.. Da håper jeg at flere gode vennskap kan formes og mange fine minner kan dannes! *glede seg enormt*
 
Ha en nydelig helg med de som du er glad i . . :)

6 kommentarer:

 1. Hei Heidi
  Høres ut som en super nasjonaldag. Flott med vennskap som har vart i over 20 år, da kjenner man hverandre ganske så godt.
  Ja, nå nærmer det seg Køben med stormskritt. Om en uke i dag er det duket for mye moro, interessant og sosialt.
  Gleder meg masse til å hils på deg og alle de andre. Fin lørdag og tusen takk for søte ord!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg, Kaspara! :)

   Ja, vi storkoste oss på nasjonaldagen.. Akkurat som man burde! *kniz*
   Takk for din koselige hilsen og det var veldig gøy å hilse på deg i København. Kanskje vi sees igjen snart . . ? <3

   Ha en toppers uke!
   Klem fra Heidi

   Slett
 2. Fine, kjekke, vakre jenter! :-)

  SvarSlett
 3. :-) God helg!

  SvarSlett
 4. Takk for en veldig hyggelig 17. mai :-) Veldig fint blogg innlegg. Det var gøy å ta bilder å se på gamle minner fra tidligere 17. mai-er. Vi begynner å få mange år med bilder nå. Jeg er glad jeg har en venninne som deg :-) Klem fra Marion

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk - Det samme til deg, kjære Marion! :)
   Det var kjempegøy å feire nasjonaldagen med deg og jeg gleder meg til dagen som vi kan se tilbake på 50 år med minner og bilder.. ;)
   Jeg er så glad for at jeg har en god venninne for deg <3

   Ha en superfin uke!
   Kjempeklem fra Heidi

   Slett