tirsdag 28. mai 2013

Harmonisk i svart, hvitt og tre

Været er i stadig forandring, dermed ble det blogging i dag! *hihi* :)
Jeg satt ute i solen med et interiørblad og iskaldt vann med frosne blåbær, mens Dexter lekte rundt beina mine.. Plutselig kom skyene og vannet fosset ned med voldsom kraft. *miff* Dexter ble så forfjamset at han ble stående ute i et par minutter! Godt at hunden er vanntett. ;)
 
Da ble det en liten photoshoot i stuen, for vinduskarmen har fått en makeover med deilige duftlys, harmonisk bilde og lekre telysholdere. Jeg liker å beholde vinduskarmen i lyse toner med gjennomsiktige materialer som ikke blokkerer dagslys og utsikt. (Utsikt og utsikt! *kremt* Man kan se vårt lille frimerke av en hage..) *fnis*
 
Pompom og blomsterpotte fra IKEA // Telysholdere fra Tine K Home // Glassboks fra House Doctor
 
Resten av stuen er fremdeles sommerlig og glamorøs i rosa, gull og grått. Da er det godt med en nøytral vinduskarm og det spørs vel om min kjære samboer godtar flere rosa detaljer for øyeblikket.. Best at jeg ikke tester tålmodigheten hans altfor mye! :)
 
Buddah fra Søstrene Grene // Duftlys fra Tine K Home // Pompom fra IKEA // Bilde fra Bloomingville // Duftlys med etikett fra Sense Of Joy
 
Tidligere var hjemmet vårt preget av glassflasker i alle vinduer, blå detaljer, maritime puter og en ganske konkret stilretning.. Etter hvert som tiden går, finner jeg stadig flere ting i de fleste stilretninger, så nå har det blitt en herlig og personlig blanding i vårt hjem. Nå tenker jeg ikke lenger på om det passer inn, nå tenker jeg: "Dette liker jeg! Jeg finner sikkert en plass til den." ;)
 
Detaljer fra vårt stuevindu
 
Jeg er veldig glad i glassboksen fra House Doctor. Nostalgisk, praktisk og utrolig sjarmerende! :)
 
Nå teller jeg dagene til min 30-årsdag, BloggBliss og kundekveld hos Bellas Emne . .
Morsomme opplevelser står i kø i løpet av de neste to ukene, også er jeg superspent på hva som venter i de flotte pakkene som samboeren min har gjemt (så godt han kan..) i kjelleren! *dør av nysgjerrighet* :)
 
Nå hopper jeg over til sofaen for å kose meg med guttene mine . . Ha en toppers uke! <3

5 kommentarer:

 1. fin pynt i vinduskarmen hos deg, og pompongen var kjempesøt. Vi har så smale vinduskarmer at det omtrent ikke er plass til noe, dermed står det tomt, desverre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for din kommentar! :)
   Du får finne smale gjenstander eller bygge ut vinduskarmen.. *hihi*

   Ha en fin uke <3
   Klem fra Heidi

   Slett
 2. Frimerkehager er superbe og krever lite plenklipping! Flotte vinduer! <3 naturmaterialer & vil også ha en buddha... :-)

  Ramsern

  SvarSlett
 3. Og GRATULERER MED DAGEN., bloggen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, kjære søster! <3
   Det er alltid koselig at du er innom min blogg..

   Du får ha herr buddah på hjemlån i en uke. ;)

   -Heidi

   Slett