fredag 7. juni 2013

Fredagsbliss

For en helg . . !!
Det har vært bursdag, syttende mai, julaften og nyttårsaften på en gang i København med flotte gutter og jenter på tur i regi av NIB.
Jeg svever ennå rundt på en liten sky med HAY, bobler, inspirasjon og nye bekjentskap. Det var fantastisk herlig på Bloggbliss! :)

En selverklært ekspert på kollektivtransport skulle ta T-banen og finne frem helt selv.. *fniz* Etter en lang tur i solskinn og med to (!) digre kolli på slep, kom jeg frem til det vakre hotellet, Stay <3 Jeg ble tatt godt imot av Solveig og Ann Helen som inviterte meg opp til deres fantastiske suite i 7. etasje med hvert sitt bad, diger terrasse og lyst, delikat interiør.

Rommet til Ann Helen med de lekreste sommerkjolene til pynt

Dette er virkelig en drøm av et hotell! Jeg kommer gjerne igjen . .
Etter en liten tur med goodiebags (no peeking!) i kjelleren og småprat på rommet, hørte jeg rykter om at det var flere som hadde ankommet og de hadde funnet seg til rette på takterrassen.

Solen skinte om kapp med de flotte møblene og damene på taket // Ann-Beate koser seg med et interiørblad // Fin-fin utsikt
ved elven // Stilig trappeoppgang fra seksjon 6

Hurra for Instagram og Facebook når man er på tur! :)
Jeg fikk beskjed om at min romvenninne, Camilla, og Henriette hadde kommet til hotellet og da var det tid for å ta en titt på vårt hotellrom. Spent! Det var bare starten på hvordan jeg gledet meg til å bli kjent med de søte jentene og se rommet som skulle være mitt hjem de neste to dagene. *wohoo*

En liten godbit ventet ved hodeputen vår . .

Rommet var kjempestort med eget kjøkken, bad, sofakrok, terrasse og dobbeltseng. Vi ble virkelig ikke skuffet! ;) Etter at vi hadde knipset bilder av rommet, pakket ut og gjort oss klare, var det på tide å utforske København..
Solen skinte på himmelen og det var godt over 25 grader! Godt at vi hadde pakket kjole og åpne sko. Vi fant tonen fort og praten gikk i ett, mens vi tuslet i gatene og pekte om kapp på alle de flotte stedene som vi fant.. Etter deilig lunsj på Hard Rock Cafe med drinker, fant vi veien til HAY. Her var det utrolig mye flott! Vi visste at det ventet rabatter og goodies neste dag, så det skulle stort sett bare bli med titting på fredagen..

Camilla og Henriette fant mange fargerike puter som falt i smak <3

Disse damene kan virkelig shoppe, så pengene fikk fort bein å gå på allerede fra første dag. *hihi* Når man ser deres flotte hjem, så forstår man at de vet hva de driver med.. ;) Tusen takk for følget, søtinger! Det var veldig koselig å bli kjent med dere, begge to. Vi sees vel snart igjen . . ?

Henriette tester om tøffe interiørsaker virkelig har en funksjon - Den kan snurre!! ;) // Vakre Henriette titter på sjal på Magasin
Nydelig borddekking hos Scarpetta // Den første av fem deilige retter til middag . .

Vi fikk blant annet servert hvitløksdampete grønnsaker med sprøstekt bacon, pasta med kamskjell og rabarbra med hvit sjokolade & marengs. Det smakte godt! :) Det var veldig koselig å hilse på mange bloggere som jeg har fulgt på nettet i lang tid.. De var alle så imøtekommende og koselige. Kjempegøy å ha et fjes til alle de flotte bloggene!
Når klokken nærmet seg midnatt, var det på tide å finne sengen.. Vi mottok en goodiebag på vei ut som besto av lekre hårprodukter. *hurra* Takk til dere, Ann Helen og Solveig <3 Dere er topp!

I neste innlegg tar jeg dere igjennom lørdagen med tettpakket program!
Det gikk slag i slag, men jeg var så høy på livet og lykkelig at jeg ikke kjente hvor sliten jeg ble.. *kniz*

Nå er det på tide å finne sengen før svigerfamilien kommer på besøk fra Vestlandet i morgen.. Ha en god natt, søte lesere! :)

11 kommentarer:

 1. Så koselige bilder, Heidi!

  Vi ses igjen, snart.


  Klem Henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, skjønne Henriette! :)
   Det var veldig koselig å høre..

   Ja, vi sees på kundekvelden på torsdag! *wheeee* ;)
   Kos deg masse enn så lenge.

   Klem fra Heidi

   Slett
 2. Hei, WOW så herlig! stor klem Siv:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du er innom med dine koselig ord, Siv! :)

   Håper at alt står bra til med deg..
   Ha en herlig uke! <3

   Klem fra Heidi

   Slett
 3. Ah, fredagen ser fantastisk ut!! Nå gleder jeg meg til å lese om lørdagen, jeg vet jo at den var aldeles suuuuper:-) Mye på grunn av deg og dere, herlige folk!

  Gode klemmer og ønsker om en strålende helg Heidi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fredagen var fantastisk og lørdagen var magisk! <3 *lykke-lykke*
   Ååh.. Takk for det, vakre du! Du bidro til en herlig helg altså.

   Ha en fabelaktig uke <3
   *miss-you-klem* fra Heidi

   Slett
 4. Fine bildet!
  For en herlig tur! Kjekt å møte deg. Sees kanskje igjen ved en annen anledning;)

  God klem og god helg
  Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er koselig å høre, Tonje! :)
   Turen var helt topp. Jeg koste meg i bøtter og spann..

   Kanskje vi sees i Bergen til høsten? <3

   Ha en kjempefin uke!
   Klem fra Heidi

   Slett
 5. Gøy, da! Sees i morgen.:-)

  Ramsern.

  SvarSlett
 6. Fine bilder :) Tror jeg må tilbake til Køben snart! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi får ta oss en tur til høsten! *fniz* ;)
   Takk for en hyggelig og inspirerende helg.

   Klem fra Heidi

   Slett